"Covid-19 Salgınında Mevsimlik Tarım İşçilerinin Koşullarını Konuşuyoruz - III" - 21 Mayıs 2020

İstanbul Bilgi Üniversitesi Göç Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi olarak özellikle Covid-19 salgını döneminde mevsimlik tarım işçilerinin koşullarını ele almak üzere bir webinar dizisi düzenliyoruz. Serinin üçüncü webinarında mevsimlik gezici tarımda kadın emeği, kadınların yaşam ve çalışma koşulları ile mevsimlik tarımda halk sağlığı ve koruma-önleme faaliyetleri üzerinde duracağız. Etkinlik, 21 Mayıs Perşembe günü 17.00'da Saniye Dedeoğlu (Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü), Zeynep Şimşek (İstanbul Bilgi Üniversitesi Sağlık Yönetimi Bölümü) ve Gökhan Yıldırımkaya (Birleşmiş Milletler Nüfus Fonu Üreme Sağlığı Programı) katılımıyla Pınar Uyan Semerci moderatörlüğünde gerçekleşecektir.
Etkinlik herkese açıktır, katılım için kayıt gerekmemektedir.

Katılmak için tıklayınız!